Trainings- 3 daagse Malene Nootenboom (4.0) (2)

TRAINING BEWUST WEDSTRIJDRIJDEN

Bewust Wedstrijdrijden is een trainings 3 daagse met Malene Nootenboom, Malene is meervoudig Grand Prix-amazone, trainer en mental coach.
Tijdens het volgen van de trainings- 3 daagse werk je onder andere aan je voorbereiding op een wedstrijd, trainingsleer, doelen stellen, losrijden en de prestatie in de ring zelf.
Je verblijft 3 dagen samen met je paard of pony op de accommodatie in Laag-Soeren waar je 3 dagen traint met Malene waarbij ingegaan wordt op de basistraining, proefgericht rijden en hoe de ruiter of amazone de houding en zit én zichzelf mentaal kan verbeteren.
Op dag 3 de proefgerichte training, er wordt door de deelnemers zelf voorafgaand aan de training los gereden vervolgens wordt tijdens de clinic de proef als eerste volledig gereden, deze wordt opgenomen en voorzien van "commentaar", na afloop van de proef volgt een korte feedback en wordt er in de praktijk ingegaan op de reactie van het paard op de hulpen die de ruiter geeft en het rijden van de proeven.
uiteraard wordt dit gecombineerd met een stukje mentale training. Door middel van tips en trucs krijgt u handvaten om hier zelf mee verder te gaan.

Het programma ziet er als volgt uit:

DAG 1:
12:00 Lunch
13:00 - 18:00 TRAINING van 45 minuten in groepjes van 2*
18:00 Diner
19:30 MENTALE TRAINING MALENE NOOTENBOOM

DAG 2:
08:30 Ontbijt
09:00 - 14:00 TRAINING van 45 minuten
12:00 Lunch
13:00  FOTOSHOOT
18:00 Diner
20:00 CLINIC MALENE NOOTENBOOM
In de middag of avond is er mogelijkheid voor een ontspannen buitenrit

DAG 3:
08:00 Ontbijt
09:00 - 14:00 PROEVENCLINIC - Proef op video met live commentaar aanvullend instructie
12:00 Lunch

*Er is plaats voor 10-12 personen, de lessen zijn 45 minuten met 2 personen per les
Bij oneven aantallen is er één groepje van 3 van 1 uur of één groepje van 1 van 30 minuten dit overleggen we bij aanvang bij het maken van de lesindeling
*Programma onder voorbehoud van wijzigingen

Het trainingsarrangement is All inclusive:

-Stalling inclusief vlas (hooi zelf meebrengen er zijn pakjes hooi beschikbaar voor € 9,- per stuk)
-Verblijf inclusief ontbijt, lunch, diner, koffie, thee en fris, fruit en diverse versnaperingen
-Lessen & workshop en fotoshoot inbegrepen

PROGRAMMA:
Tijdens de trainingsdagen word er elke dag 1 training aangeboden en op dag 1 & 2 een workshop of fotoshoot, tijdens de overige vrije tijd wordt er verwacht dat je deze zelf invult.
Er is mogelijkheid om op eigen gelegenheid een buitenrit te maken in het naastgelegen bos bij voldoende animo kan een begeleider die de weg weet geregeld worden.
Je kan kijken bij de trainingen van de anderen of natuurlijk lekker relaxen, er is een zithoek met TV en netflix, videoland etc.

ACCOMMODATIE:
Tijdens de trainingsdagen maken we gebruik van de kamers die aanwezig zijn op de accommodatie. Er zijn 3 kamers met ieder 2 stapelbedden en 1 kamer met 3 stapelbedden.
Ons streven is op iedere kamer zo mijn mogelijk personen te plaatsen en natuurlijk zorgen wij ervoor dat mensen die samen komen bij elkaar op één kamer verblijven.
Bij grotere groepen moeten we meer personen op één kamer plaatsen vind je dit niet prettig of slaap je liever met wat meer privacy en luxe dan kun je ook zelf een hotel of B & B in de buurt boeken en daar overnachten.
Je kan deze keuze hieronder aangeven je krijgt een korting omdat je dan niet op de accommodatie verblijft.

Er zijn 14 stallen aanwezig met vlas. 
Je brengt zelf je eigen krachtvoer en hooi mee omdat we hebben gemerkt dat dit voor iedereen anders is.
Er zijn pakjes hooi verkrijgbaar op de accommodatie voor € 9,- per baaltje
Er zijn weide paddocks. Losgooien mag ook in de longeercirkel die uiteraard ook voor longeren gebruikt kan worden.

======================================================================================================
ANNULEREN:

Je deelname annuleren kan in sommige gevallen wij hanteren daarbij de volgende regels:

Er geldt voor de opdrachtgever (deelnemer) een bedenktijd van 7 dagen na inschrijving van deelname. Opzeggen binnen deze termijn is geheel kosteloos.
Annulering of wijziging door de opdrachtgever kan tot 12 weken voor aanvang van de opdracht kosteloos geschieden met vermindering van de aanbetaling van €100,-.
Bij annulering of wijziging tot 8 weken voor aanvang van de opdracht is de opdrachtgever 75% van het offertebedrag verschuldigd.
Bij annulering of wijziging korter dan 7 weken voor aanvang van de opdracht is de opdrachtgever 100% van het offertebedrag verschuldigd.

Wij raden je aan voor de deelnemer zelf en voor je paard in geval van blessures of ziekte de volgende verzekering af te sluiten: https://uwpaardverzekeren.nl/annuleringsverzekering-met-paard u krijgt dan uw cursus geld retour bij annulering.
Wij bieden zelf een beperkte annuleringsverzekering aan deze kost eenmalig € 25,- mocht u of uw paard onverhoopt ziek of geblesseerd zijn waardoor u niet kunt deelnemen dan mag u kosteloos omboeken naar een andere datum om alsnog deel te nemen.

Risico: Noch de organisatie, noch de accommodatie of instructeurs zijn verantwoordelijk voor enige schade, letsel of verlies aan paard/pony of eigendom van deelnemer of toeschouwer opgelopen op het terrein buiten het terrein of tijdens de instructieweek.

Evenement-informatie

Startdatum 27-05-2023 10:00 uur
Einddatum 29-05-2023 14:00 uur
Max. deelnemers 13
Ingeschreven 13
Aantal plaatsen 0
Wachtlijst 4
Sluitingsdatum 26-05-2023
Prijs per persoon € 395,-
Locatie Laag Soeren

Gastvrouw

Sorry, het evenement is nu vol en we konden geen registratie meer accepteren

Locatiekaart