Trainings- 3 daagse dressuur Veroniek Pieper 3.0

TRAININGS- 3 DAAGSE DRESSUUR

Ben jij een dressuurruiter en wil jij stappen vooruit maken in je rijden en samenwerking met je paard?
Dan zijn deze dressuur dagen perfect voor jou! Veroniek Pieper gaat jou 3 dagen lang begeleiden zowel op als naast je paard. Veroniek gaat je dressuurlessen geven, ze gaat samen met jou kijken naar jouw paard naar zijn voeding, bit en harnachement. Doormiddel van een mentale training gaat ze jouw mentale skils op het paard verbeteren. Samen met jouw paard ga mee doen aan een schriktrainig om jullie vertrouwen in elkaar te verbeteren, zodat jullie in de toekomst beter met spannende situaties om kunnen gaan. Op de laatste dag ga je een (officiële) dressuurproef rijden op jouw niveau, je wordt beoordeeld door een officiële jury en Veroniek helpt jou met het losrijden voorafgaand aan de proef zodat je vol vertrouwen de ring in rijdt. Je proef wordt opgenomen en voorzien van live commentaar zodat je na afloop nog eens kan terug kijken.

Tijdens onze Hippische trainingsdagen dressuur ga je drie dagen lang werken aan jouw doelen tijdens ons uitgebreide programma.
Je verblijft samen met je paard of pony op de accommodatie in Laag Soeren.
Ons programma bestaat uit dressuurlessen, leerzame workshops, een fotoshoot, en de mogelijkheid om op buitenrit te gaan in het naastgelegen bos.
Op de laatste dag rijdt je een officiële KNHS proef voor winstpunten, Je krijgt hulp bij het met losrijden van je trainer, je proef wordt gefilmd en voorzien van live commentaar na afloop van de proef krijg je nog wat tips & tricks mee.

Hippische trainingsdagen betekent doelen stellen, hier 3 dagen aan werken, veel leren en stappen vooruit maken samen met je paard, uit je comfort zone stappen en met een heel goed gevoel naar huis!
De Hippische trainingsdagen Basis Dressuur zijn geschikt voor iedereen van recreatief tot en met wedstrijdruiter. Alle soorten paarden en ruiters van alle niveaus zijn welkom!

De instructie is in groepjes van 2 personen met veel persoonlijke aandacht en respect voor elkaar.
Naast een leerzaam programma, zorgen wij voor goed eten en drinken. Alles is inbegrepen, de lessen, workshops, slaapplaats, eten, drinken, stalling voor je paard en dagelijkse mogelijkheid om je paard buiten te zetten.
Natuurlijk is er altijd veel gezelligheid, door de gezamenlijke paardenpassie is er altijd al snel een onderlinge klik en ontstaat er al snel een goede sfeer!

HET PROGRAMMA VOOR 2024:

DAG 1:
12:00 Lunch
13:00 - 18:00 DRESSUURTRAINING van 45 minuten
13:00 - 18:00 Bitfitting
18:00 Diner
19:30 WORKSHOP VOEDING

DAG 2:
08:30 Ontbijt
09:00 - 14:00 DRESSUURTRAINING van 45 minuten
12:00 Lunch
13:00 FOTOSHOOT
14:00 WORKSHOP
18:00 Diner

In de middag of avond is er mogelijkheid voor een buitenrit

DAG 3:
08:00 Ontbijt
09:00 - 14:00 PROEFGERICHTE Clinic van Jury (Proef rijden voor winstpunten)
12:00 Lunch
14:00 NAAR HUIS

*Er is plaats voor 10-14 personen, de lessen zijn 45 minuten met 2 personen per les
Bij oneven aantallen is er één groepje van 3 van 1 uur of één groepje van 1 van 30 minuten dit overleggen we bij aanvang bij het maken van de lesindeling
*Programma onder voorbehoud van wijzigingen

Het trainings arrangement is All inclusive:

-Stalling inclusief 1 pak vlas (hooi niet inbegrepen wel verkrijgbaar extra vlas verkrijgbaar tegen betaling)
-Verblijf inclusief ontbijt, lunch, diner, koffie, thee en limonade, fruit en diverse versnaperingen
-Lessen & workshop en fotoshoot inbegrepen

PROGRAMMA:
Tijdens de trainingsdagen word er elke dag 1 training of proef aangeboden en op dag 1 & 2 een workshop of fotoshoot.
Er is mogelijkheid om op eigen gelegenheid een buitenrit te maken in het naastgelegen bos 
In de overige vrije tijd kan je kijken bij de trainingen van de anderen of natuurlijk lekker relaxen, er is een zithoek met TV 

ACCOMMODATIE:
Tijdens de trainingsdagen maken we gebruik van de kamers die aanwezig zijn op de accommodatie. Er zijn 3 kamers met ieder 2 stapelbedden en 1 kamer met 3 stapelbedden. 

Er zijn 14 stallen aanwezig met vlas. 
Je brengt zelf je eigen krachtvoer en hooi mee omdat we hebben gemerkt dat dit voor iedereen anders is.
Stalling inclusief 1 pak vlas (hooi niet inbegrepen wel verkrijgbaar extra vlas verkrijgbaar tegen betaling)
Er zijn weide paddocks. Losgooien mag ook in de longeercirkel die uiteraard ook voor longeren gebruikt kan worden.

======================================================================================================
ANNULEREN:

Je deelname annuleren kan in sommige gevallen wij hanteren daarbij de volgende regels:

Er geldt voor de opdrachtgever (deelnemer) een bedenktijd van 7 dagen na inschrijving van deelname. Opzeggen binnen deze termijn is geheel kosteloos.
Annulering of wijziging door de opdrachtgever kan tot 12 weken voor aanvang van de opdracht kosteloos geschieden met vermindering van de aanbetaling van €100,-.
Bij annulering of wijziging tot 8 weken voor aanvang van de opdracht is de opdrachtgever 75% van het offertebedrag verschuldigd.
Bij annulering of wijziging korter dan 7 weken voor aanvang van de opdracht is de opdrachtgever 100% van het offertebedrag verschuldigd.

Wij raden je aan voor de deelnemer zelf en voor je paard in geval van blessures of ziekte de volgende verzekering af te sluiten: https://uwpaardverzekeren.nl/paardenverzekeringen/annuleringsverzekering-paard/ u krijgt dan uw cursus geld retour bij annulering.
Wij bieden zelf een beperkte annuleringsverzekering aan deze kost eenmalig € 25,- mocht u of uw paard onverhoopt ziek of geblesseerd zijn waardoor u niet kunt deelnemen dan mag u kosteloos omboeken naar een andere datum om alsnog deel te nemen.

Risico: Noch de organisatie, noch de accommodatie of instructeurs zijn verantwoordelijk voor enige schade, letsel of verlies aan paard/pony of eigendom van deelnemer of toeschouwer opgelopen op het terrein buiten het terrein of tijdens de instructieweek.

Gastvrouw

Berber van der Meer

Berber van der Meer

Trainings- 3 daagse dressuur Veroniek Pieper 3.0

Evenement-informatie
Startdatum 28-06-2024 11:00 uur
Einddatum 30-06-2024 15:00 uur
Sluitingsdatum 30-08-2024
Max. deelnemers 11
Geregistreerd 1 bekijk lijst
Aantal plaatsen 10
Prijs per persoon € 295,-
Locatie Laag Soeren

Locatiekaart

 

Social Media

Wij zijn te vinden op de volgende socials: